Nezařazené

Nový interiér

Zkoušeli jste někdy bytového architekta? Já si myslím, že bytový architekt se vám jistě vyplatí. Vy si možná říkáte, že ho nepotřebujete, že umíte si svůj byt zařídit sami. Já tomu věřím, ale taky není na škodu si pořídit bytového architekta. Protože bytový architekt se vyzná v módních trendech. Já jsem si kdysi říkala, že bych se taky bytového architekta domů pozvala. Jenomže jsem nevěděla, jaké jsou ceny. Protože je jasné, že bytový architekt si může taky vzít hodně peněz. A jak je dnešní krize a vysoká inflace, tak jsem si řekla, že raději budu šetřit. A raději žádného bytového architekta si nenajmu. Potom ale přišel můj přítel, že by chtěl změnit úplně celý obývák a kuchyň. Protože takhle to máme zařízený už asi deset let stejně a prý to potřebuje nějakou změnu. Já jsem s přítelem samozřejmě souhlasila, ale nevěděla jsem jak na to.

Máme nový obývák.

A vůbec jsem neměla ponětí o tom, co je v módě a co je trendy. A tak můj přítel řekl, že bychom si mohli najmout bytového architekta. A chvíli jsem nad tím uvažovala a řekla jsem si, že vlastně by to nebylo na škodu. Bytového architekta měla taky moje sousedka. Tak jsem se jí šla ihned zeptat na nějaké podrobnosti. A byla jsem ráda, když mi sousedka řekla, že bytový architekt není tak moc drahý, takže bylo rozhodnuto.

Bytový architekt je šikovný.

Celá natěšená jsem příteli řekla, že souhlasím s bytovým architektem. A víte, jak to nakonec celé dopadlo? Naprosto perfektně. Bytový architekt nám zařídil kuchyň a obývák opravdu pěkně a mně se to moc líbí. Taky mým rodičům se to líbí teď a mí rodiče taky uvažuji, že jsi taky objednají bytového architekta na svůj byt. A vy byste investovali do nějakého kvalitního bytového architekta? Já si myslím, že to není nic luxusního, tak si to může dovolit úplně každý. Dá se bytový architekt Bydesign sehnat už i za levné peníze a mě se líbí, že alespoň máme doma velkou změnu, což už byla doma potřeba.